Dagbesteding ’t Stoeltje

Iedere maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagmorgen is er dagbesteding in de Koningin Wilhelmina Hof te Uddel. Deze activiteit wordt uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van Stichting Ontmoetingscentrum Koningin Wilhelmina Hof. De dagbesteding is bedoeld voor ouderen die behoefte hebben aan een vorm van gestructureerde opvang.

Om de dagbesteding te kunnen bezoeken moet aan bepaalde voorwaarden worden voldaan. Deelname is mogelijk na overleg met Coördinator Dagbesteding; ook kan hierover contact worden opgenomen met de Coördinator KWH of de Specialist Ouderenzorg (zie hieronder).

Eén van onze medewerkers is altijd aanwezig, samen met een vrijwilliger van de Stichting Vrijwillige Hulpdienst Uddel (SVHU).

Contact

Petra van den Broek (Coördinator Dagbesteding) of één van onze professionals kan u op werkdagen te woord staat door er naar toe te gaan of via de telefoon: 06 43 1303 94. Haar mailadres is: petra.van.den.broek@koninginwilhelminahof.nl

Ook kunt u contact opnemen met Rita Hop (Coördinator KWH) via 06 43 1303 94 of 40 18 07 (thuis); e-mail: rita.hop@koninginwilhelminahof.nl.

201105_Oude handen foto Home.jpg

Structuur bieden

De dagbesteding kan per dagdeel (morgen of middag) of hele dag worden bezocht. Een groep bestaat uit ongeveer 10 deelnemers. Continuïteit en structuur zijn erg belangrijk. Er is aandacht voor reactivering en actief bezig zijn. De bezigheden zijn onder andere: beweging, handwerken, spelletjes en geheugentraining. Uiteraard is er ook tijd voor een kopje koffie of thee en een gezellig praatje.

Stimenz (Apeldoorn)

Anne Snellebrand
Algemeen maatschappelijk werker met speciialisatie ouderenzorg (dorpen gemeente Apeldoorn)
Tel: 088-784 64 64
Mob. 06-12792809
E-mail: a.snellebrand@stimenz.nl

Werkdagen: dinsdag t/m maandag
Spreekuur in KWH: donderdagmorgen tussen 09.00-10.00 uur

293