Nieuwsbrief September 2020

In september 2020 start het bestuur van Stichting Ontmoetingscentrum Koningin Wilhelmina Hof met dagbesteding op maandag tot en met vrijdag. Dat betreft hele dagen met uitzondering van vrijdag; dan is het alleen ’s morgens.

Knipsel4.PNG
Nieuwsbrief juni 2020

Op 17 februari – nog voor de coronacrisis – bezochten we slagerij Boeve. Deze ontving ons hartelijk met koffie of thee en cake. Vervolgens legde slager Frank uit hoe het lichaam van een varken in elkaar zit. Hij sneed het in delen en liet zien waar varkenshaas, hamlap en ander vlees vandaan komt.

Knipsel3.PNG
Nieuwsbrief Januari 2020

Nederland heeft te maken met een stijgend aantal ouderen. Waar in 2017 3,16 miljoen inwoners 65 jaar en ouder waren is de prognose dat in 2041 er 4,7 miljoen inwoners deze leeftijdsgrens hebben gepasseerd.

Knipsel 2.PNG
Nieuwsbrief juli 2019

“Hè hè,” klinkt het uit de monden van de dames Marie van den Brink en Stien Oussoren als ze gaan zitten. Ze komen net terug van Meer Bewegen voor Ouderen. ,,Ja, Gert heeft ons weer hard laten werken vandaag,” lachen ze, “We zijn weer helemaal los en soepel en het was weer erg gezellig.” En zo te horen kwamen de lachspieren ook aan de beurt. En daar gaat het ook om in de Wilhelminahof: ontmoeting met anderen, gezelligheid en activiteit.

Knipsel.PNG
302